Kontakta oss på någon av ovanstående orter.
Boka behandling Online här »

 

Företag

Tänk frisknärvaro istället för sjukfrånvaro

I vår företagshälsovård har vi samlat naprapater, läkare, fysioterapeut/sjukgymnast, massör och personliga tränare. Vi kan därmed erbjuda ert företag en komplett och effektiv service inom friskvård och hälsa, med spetskompetens inom behandlingar och arbetsrelaterade skador. Vi har ett väl fungerande nätverk och arbetar sedan många år med flera företag. Om ni tecknar avtal med oss får era anställda full tillgång till samtliga tjänster. Tid för undersökning kan oftast erbjudas redan nästa dag. Vi kan även förlägga stora delar av behandlingarna (naprapat och massör) på plats hos er, vilket är ett effektivt och tidsbesparande sätt att hålla ert företag friskt och välmående. Sist men inte minst kan vi ta fram ett komplett friskvårdsprogram, skräddarsytt efter era behov.

Vi hjälper företag att bygga upp personalens frisknärvaro. Med det menar vi positiva, starka medarbetare som sprider energi och gör goda prestationer på jobbet.

Med vår hjälp blir medarbetarna experter på sin egen hälsa. Vi utgår från de speciella förutsättningar som finns i er arbetsmiljö och i de anställdas olika arbetssituationer och hälsostatus.  Genom att kombinera screening (kroppsanalys) med behandling, utbildning och träning får var och en personlig hjälp för att utveckla sin hälsa på ett positivt sätt.

Behandling och förebyggande hälsovård finns  i Trollhättan och Uddevalla

 

« November 2018 »
Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Se alla datum