Kontakta oss på någon av ovanstående orter.
Boka behandling Online här »

Behandlig och rehabilitering

Behandling och Rehabilitering


Vi hjälper dig att bli stark igen efter en skada. Utöver våra olika behandlingstekniker ger vi dig träningsprogram som är anpassade efter din skada och dina mål. Ett bra sätt att undvika att skadan kommer tillbaka.
 

Naprapati

Naprapati är en form av manuell terapi som anses höra till alternativmedicin. En naprapat behandlar de flesta besvär i kroppens leder och muskler.

Läs mer om naprapati »

Sjukgymnastik

(Även kallat fysioterapi) - I yrkesrollen ingår främst undersökning och behandling med syfte att bedöma, bota, förebygga eller lindra sjukdomar.

Läs mer om sjukgymnastik »

 

 

OMI

Ortopedisk Medicin International innebär diagnostering samt behandling av rörelseapparaten. Behandlingsformer som används är bla manipulation av leder och ryggrad samt olika typer av mjukdelsbehandling.text

Dry needling

Dry needling används framförallt vid ont i leder eller muskler.

Läs mer om dry needling »

 

 

 

Massage

Massage är ursprungligen en fransk benämning för allmän eller lokal behandling genom gnidning, knådning, kramning och bultning av muskler. Metoden har funnits länge, i synnerhet bland Orientens folk där den fortfarande utgör en väsentlig del av deras badkultur med exempelvis turkiska hamam. Massage kan ofta bota eller lindra åtskilliga mer eller mindre lokala sjukdomstillstånd och skador.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är ett bra komplement till träning och tävling. Massagen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser och hjälpa kroppen att snabbare återhämta sig efter hårda träningspass och tävlingar. Behandlingen kan skräddarsys till den enskilde idrottarens sport och beroende på var i träningsperioden han eller hon befinner sig. Behandlingssättet kan variera avsevärt mellan träningsfas och tävlingsperiod.

 

 

STAC-Metoden

Korrektiv funktionell träning (även kallad STAC-Metoden).

Korrektiv träning kallas den inledande träningsfasen för en person som lär sig övningar och tekniker för att korrigera svagheter eller brister i exempelvis kroppens hållning, flexibilitet, muskelbalans, inre- och yttre bålstabilitet med mera.

Läs mer om STAC-Metoden »

Ortopedi

Information kommer senare

 

 

 

« November 2018 »
Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Se alla datum