Kontakta oss på någon av ovanstående orter.
Boka behandling Online här »

 

Screening

Screening

För att få en bra bild av din kropps starka och svaga sidor gör vi en screening – en speciell form av kroppsanalys. Du får göra olika övningar som visar vad som är flexibelt och vad som är stelt i kroppen.

Screening är även användbart när du återhämtar dig efter en skada. Du får du råd om hur du undviker att få nya skador.

 

Screening BAS

För dig som vill komma igång med din träning, eller tränar 2 ggr/vecka, alternativt har avslutat din rehabträning. Med screening BAS stämmer vi av din balans, bålstyrka, rörlighet och koordination. Du får med dig ett anpassat träningsprogram med övningar för stabilitet, rörlighet och grundstyrka, vilket ger dig en bra start, oavsett vad du vill träna i framtiden.

Screening ELIT

 

Screening SPORT

 

Paket REHAB

 

 

Älska träning!

.

 

Mer information om screening

När du är återställd ger vi gärna råd om hur du undviker att få nya skador.
Vi tittar också närmare på din hållning och du får göra några enkla funktionstester.
Med screeningen som grund får du personliga råd och träningsprogram som stämmer med dina förutsättningar, behov och mål.

Du kan välja att träna hemma, på gymmet där du brukar träna eller i något av våra gym i Uddevalla eller Trollhättan. De flesta av oss har gedigen utbildning och erfarenhet av fysträning. Hos oss kan du både träna i grupp och på egen hand. Med specialister omkring dig blir din träning effektiv, trygg och rolig. I vårt gym kan du när som helst få hjälp med träningstekniska frågor.

 

Träna med PT

Vill du ha extra stöd och motivation när du tränar, få kostrådgivning eller förnya dina träningsprogram, skall du boka träning med våra personliga tränare. Din PT hjälper dig med allt från fysik och träningsteknik till kosthållning och mentala målsättningar. Du kan boka din personlig tränare från 3 till 100 tillfällen - allt utefter din behov och förutsättningar.

 

 

« November 2018 »
Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Se alla datum